10 lucruri inedite pe care le poti face cu pasta de dinti

Desi o folosesti zilnic, sunt sigur ca nu stiai cate lucruri inedite poti face cu pasta de dinti. O banala pasta de dinti te poate scoate din multe incurcaturi si chiar te poate face sa economisesti. Trebuie mentionat ca pasta de dinti folosita la aceste trucuri trebuie sa fie o pasta de dinti alba, normala. Dar mai bine hai sa vedem ce lucruri inedite poti face cu pasta de dinti:

1. Eliminati petele de ruj de pe haine
Aplicati putina pasta de dinti peste pata, frecati un pic si apoi clatiti. Daca pata este inca acolo, repetati procedura pana dispare.

2. Curatati petele de pe fierul de calcat
Daca fierul de calcat pe care il folositi are urme de arsura pe talpa, puteti sa ii redati stralucirea cu ajutorul pastei de dinti. Aplicati pasta de dinti pe talpa fierului de calcat, frecati usor cu o carpa, apoi cu un prosop de hartie luistruiti bine. Fierul de calcat va arata ca nou.

3. Curatati marginea alba a tenisilor
Curatati marginea alba din cauciuc a tenisilor cu pasta de dinti si cu o perie. Dupa ce ati frecat bine, stergeti cu o carpa umeda. Acum marginea tenisilor va fi alba ca atunci cand au fost noi.

4. Eliminati urmele de creion de pe pereti
Adaugati pasta de dinti peste urmele de creion si frecati cu ajutorul unei perii. Apoi clatiti cu o carpa umeda.

5. Impiedicati aburirea ochelarilor de inot
Spalati ochelarii cu pasta de dinti si apoi clatitii bine. Ochelarii nu se vor mai aburi.

6. Impiedicati aburirea oglinzii de la baie
Curatati bine oglina cu solutie de geamuri apoi cu o carpa care nu lasa scame luistruiti oglina cu putina pasta de dinti.

7. Redati stralucirea bijuteriilor
Putina pasta de dinti si o periuta de dinti va poate readuce bijuteriile la stralucirea initiala.

8. Astupa gaurile mici din pereti
Acum puteti repara foarte usor gaurile din pereti lasate de cuiele batute prost. Aplicati pasta de dinti in gauri si lasati sa se usuce, cu conditia ca peretii sa fie albi.

9. Curata chiuveta din baie
Daca scapati putina pasta de dinti in chiuveta din baie nu trebuie sa va mai enervati. Luati un burete si frecati bine, chiuveta va fi curata si va straluci din nou. Pasta de dinti este un agent de curatare foarte bun.

10. Inlaturati mirosul neplacut al mainilor
Daca ai gatit ceva sau ai lucrat cu produse care emana mirouri puternice si mainile tale au capatat un miros neplacut, poti indeparta mirosul foarte usor daca te speli pe maine cu pasta de dinti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.