Ai nevoie de ajutor pentru dezvoltarea blogului tau?

Desi am mutat blogul de ceva vreme de pe Blogger (platforma de bloguri de la Google) pe platforma WordPress, nu am marcat in niciun fel acest moment pentru ca nu simteam ca blogul este finalizat.

Noua platforma mi-a dat ceva batai de cap, Blogger era mult mai simplist si bineinteles nu aveam prea multe de facut. De aici a pornit si ideea mutarii blogului pe WordPress, acesta platforma este mult mai complexa, mult mai usor de administrat, iti ofera mult mai multe posibilitati de optimizare si personalizare… problema este ca eu sunt la inceput pe aceasta platforma, nu sunt familiarizat cu toate plugin-urile, setarile si a.s.m.d  asa ca am cautat pe net putin ajutor pentru dezvoltarea blogului.

Campania de sustinere a blogurilor

Rasfoind netul am dat peste “campania de sustinere a bloggerilor” initiata de cei de la Thecon. M-am inscris, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti, si imediat am fost contactat de un reprezentant care m-a pus in tema cu tot ce pot face ei si cum ma pot ajuta pentru dezvoltarea blogului meu. Am primit cateva propuneri, mi-au raspuns la cateva nelamuriri si am trecut la treaba, sau mai bine zis, au trecut la treaba, pentru ca ei au facut tot:

  • au creat un logo nou nout
  • au implementat Facebook comments
  • au implementat un widget 3 in 1 ce afiseaza articolele populare, recente si ultimele comentarii
  • au implementat butoanele de share de la finalul articolelor
  • au facut cateva imbunatatiri SEO

Acum blogul a prins contur si pot spune ca sunt multumit de cum arata, asta datorita ajutorului pe care l-am primit de la echipa de profesionisti de la Thecon.ro

Acest ajutor l-am primit gratuit, il puteti primi si voi daca va inscrieti in aceasta campanie. Cei de la Thecom.ro te vor ajuta gratuit in limita a doua ore de munca pe probleme de web design, web development, optimizare SEO si nu numai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.