Vreau antivirus Bitdefender Total Security 2013 cu licenta

Cand vine vorba de calculatorul personal, intotdeauna am pus pe primul loc securitatea acestuia.

De cele mai multe ori suntem tentati sa folosim programe gratuite, programe care incearca sa le inlocuiasca pe cele cu licenta, dar acestea isi fac doar partial treaba si au functii limitate pentru a multumi doar utilizatorii cu mai putine pretentii. Insa atunci cand datele personale sunt salvate pe calculator, cand facem tranzactii online, oare este ok sa folosim un antivirus gratuit?

Eu am ajuns la concluzia ca nu. Si recomand un antivirus cu licenta, un antivirus care sa ne fereasca de atacurile informatice de orice fel dar mai ales de furtul datelor din timpul tranzactiilor online.

Cautand, m-am oprit la Bitdefender Total Security 2013 desemnat oficial „Produsul anului”, „Cel mai bun antivirus al anului 2013” si „Cea mai buna solutie de dezinfectare a anului 2012” de catre renumita publicatie PC MAG… informatii pe care le-am gasit in toate publicatiile de specialitate si pe site-ul oficial Bitdefender.

Bitdefender Total Security 2013 ofera protectie completa si cel mai important, pentru mine cel putin, tranzactii online securizate.
Cu toate ca sunt atat de multe lucruri bune de spus despre Bitdefender Total Security 2013, acest antivirus cu licenta este la un pret foarte accesibil, iar pe site-ul celor de la One-it.ro l-am gasit la un pret promotional.
Tot cei de la One-it.ro au niste preturi foarte bune si pentru Laptop-urile Toshiba, iar daca sunteti in cautarea unui laptop va recomand sa le studiati ofertele. Aaa… si nu uitati de antivirus 🙂

Astept parerile si sugestiile voastre despre recomandarea mea si despre pretul gasit, in rubrica de comentarii.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.