3 canale de YouTube care te fac mai destept

Pentru cei care petrec foarte mult timp pe YouTube, azi o sa va prezint 3 canale de YouTube romanesti “care te fac mai destept”, mai precis, 3 canale de cultura generala cu subiecte foarte interesante.

Cu siguranta sunteti si voi abonati la mai multe canale de YouTube, totusi sper ca aceasta lista scurta, sa isi faca loc printre canalele pe care le urmariti deja.

1. ZAIAFET

Desi se spune ca videoclipurile sunt copiate inspirate de pe alte bloguri din afara, asta nu schimba cu nimic calitatea acestora. Videoclipurile sunt atent gandite cu diverse informatii. Canalul are peste 260 de mii de abonati, fiind in continua crestere.

Mai jos aveti unul dintre clipurile video care m-a convins sa urmaresc acest canal de YouTube:

2. TOP OPT

Acest canal de YouTube este detinut de Paul Lungu, semifinalistul emisiunii iUmor. Pe langa a fi magician, talentul cu care s-a facut remarcat in cadrul emisiunii, Paul Lungu administreaza si produce continut video pe canalul de YouTube TOP OPT. Continul videoclipurilor este sub forma de topuri “fascinante si informative“, abordand subiecte din toate domeniile. Canalul are peste 215 de mii de abonati.

Mai jos aveti un clip video care sper sa va convinga sa va abonati la canalalul lui de YouTube.

 

3. ATENTIE CAD MERE

Din acest top cu siguranta nu poate lipsi – Atentie Cad Mere. Cu un titlul intuitiv  si acest vlog se remarca, ca si cele prezentate de mai sus prin diferite clasamente, abordand diverse subiecte pe care nu le poti rata. Canalul este administrat de Alex Cozma si are acum peste 440 de mii de abonati si cu siguranta nu se va opri aici 🙂

Asteptam parerile tale si nu uita sa dai LIKE & SHARE 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.