Cum elimin toolbar-urile si addon-urile inutile din browser

De cele mai multe ori, atunci cand instalam anumite aplicatii (aplicatii gratuite in special) pe langa aplicatia propriu-zisa, ne trezim cu tot felul de toolbar-uri sau addon-uri inutile instalate in browser.
Aceste toolbar-uri si addon-uri sunt nefolositoare, menite doar sa deranjeze prin tot felul de sugestii si reclame atunci cand navigam pe internet si chiar sa influenteze rezultatele cautarilor. Foarte greu de eliminat, acestea se comporta exact ca niste virusi care ingreuneaza browser-ul si chiar intreg sistemul.

Cum eliminam toolbar-urile si addon-urile nedorite din browser?

Cei de la Avast au creat Avast Browser Cleanup, un program gratuit, foarte usor de folosit, care ne ajuta sa eliminam in mod automat sau manual toolbar-urile si addon-urile nedorite care se instaleaza in browser: Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Google Chrome.

Avast Browser Cleanup va verifica browser-ele si va afisa toolbar-urile sau addon-urile instalate cu sau fara voia voastra, apoi le puteti dezinstala foarte usor apasand butonul Eliminare (Remove).

Avast Browser Cleanup

Desi sunt foarte atent atunci cand instalez un program si debifez toate toolbar-urile propuse pentru instalare, Avast Browser Cleanup mi-a gasit doua addon-uri pe care nu le-am solicitat (vezi imaginea de mai jos).

Elimina toolbar-urile inutile din browser

Practic, Avast Browser Cleanup curata browser-ele pe care le avem instalate in calculator de toti “virusii” care ne creeaza probleme.

Pentru a descarca gratuit Avast Browser Cleanup, folositi link-ul de mai jos:
Descarca Gratuit Avast Browser Cleanup

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.