Cum instalez jocuri si aplicatii Android pe Windows

Daca vrei sa testezi jocurile sau aplicatiile Android inainte de a le descarca pe telefonul tau, sau daca vrei sa folosesti aceleasi aplicatii si jocuri pe care le folosesti pe telefon pe un caculatorul sau laptop cu Windows ai la dispozitie aplicatia gratuita BlueStacks Player.

Bluestacks este cel mai cunoscut emulator de Android, cu peste 90 de milioane de utilizatori. Desi nu ofera experienta unui emulator complet, Bluestacks este conceput in special pentru instalarea si rularea jocurilor Android in Windows.

Cum instalez jocuri si aplicatii Android pe Windows?

Bluestacks este disponibil gratuit pentru descarcare (link-ul il gasiti la sfarsitul articolului) si poate rula pe orice tip de Windows, dar si pe Mac OS.

Bluestacks se instaleaza ca orice program normal. Dupa instalare, in ecranul principal aveti cateva jocuri si aplicatii disponibile pentru descarcare. De asemenea, puteti utiliza cautarea pentru a instala jocul sau aplicatia Android pe care o doriti.
Pentru a instala aplicatii si jocuri aveti nevoie de cont Google, puteti folosi contul vostru pe care il aveti deja sau puteti crea altul nou.

Aplicatii android pe Windows

Acum puteti rula jocuri si aplicatii Android pe orice calculator sau laptop cu Windows, pe un ecran generos, fara a mai fi nevoiti sa solicitati bateria telefonului.

Pentru a sincroniza aplicatiile intre telefonul tau Android si BlueStacks din Windows poti instala aplicatia BlueStacks Cloud Connect din Google Play.

Descaraca gratuit emulatorul Android BlueStacks pentru Windows sau Mac OS

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.