Cum transform o poza scanata jpg in word

Free Online OCR (Optical Character Recognition) este o aplicatie web ce va permite sa extrageti textul dintr-o poza sau o imagine scanata oferindu-va posibilitatea sa salvati textul in format Microsoft Word (DOC), Text Plain (TXT) sau Adobe Acrobat (PDF). Astfel, puteti edita foarte usor textul si il puteti folosi intr-un mail, intr-o lucrare, intr-un articol… s.a.m.d.
Pentru a converti textul dintr-o imagine scanata intr-un text editabil trebuie sa accesati link-ul newocr.com si sa urmati pasii de mai jos:
1. Incarcati poza, imaginea scanata din care doriti sa extrageti textul.
2. Selectati limba in care este scris textul apoi dati click pe “Preview”
3. Dupa ce se incarca noua pagina click pe butonul “OCR” pentru a extrage textul din imaginea incarcata.
4. Dupa ce se face extragerea textului, in partea de jos a paginii vor aparea optiunile de download. Puteti selecta formatul in care doriti sa descarcati textul (txt, doc sau pdf).
De cele mai multe ori textul extras dintr-o imagine nu va fi 100% corect. Vor exista unele greseli pe care trebuie sa le corectati. Cu toate acestea, timpul pentru corectarea unui text este mai scurt decat transcrierea acelui text in intregime.

Free Online OCR nu necesita crearea unui cont, nu cere o adresa de mail, este usor de utilizat si este gratuit. Free Online OCR va permite sa extrageti textul dintr-o poza sau o imagine scanata de tipul: JPG, JFIF, PNG, GIF, BMP, PBM, PGM, PPM, PCX oferindu-va posibilitatea sa salvati textul in format doc, txt sau pdf.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.