Descarca clipuri video de pe Facebook pe telefon Android

Daca ai un telefon cu Android si esti un utilizator activ pe Facebook, sigur te-ai intrebat cum poti descarca clipuri video care iti apar in cronologie, astfel incat sa poti vizualiza filmuletele de cate ori vrei fara a fi nevoie de o conexiune la internet.

Desi, Facebook nu ofera posibilitatea de a descarca un clipuri video, puteti face acest lucru folosind o aplicatie numita MyVideoDownloader for Facebook disponibila gratuit in Magazin Play (Google Play).

MyVideoDownloader for Facebook este o alicatie gratuita de mici dimensiuni, foarte usor de folosit, cu ajutorul careia putem descarca clipuri video de pe Facebook direct pe telefon. Putem descarca clipurile video in care am fost etichetati, videoclipurile incarcate si distribuite de tine sau de prietenii tai, chiar si filmuletele de pe paginile pe care le-ai apreciat.

 

Cum descarc clipuri video de pe Facebook cu MyVideoDownloader

 

1. Odata instalata, lansati aplicatia si conectati-va la contul vostru de Facebook. (link-ul catre aplicatia MyVideoDownloader il gasiti la sfarsitul articolului)

2. Glisati spre dreapta pentru a accesa meniul. In meniu, selectati ‘News Feed’ pentru a cauta clipuri video pe Facebook pe care doriti sa le descarcati in telefon.

Descarca clipuri de pe Facebook

3. Odata ce ati gasit clipul video pe care vreti sa il descarcati, apasati pe pictograma din dreptul filmuletului si apoi apasati pe ‘Download’.

Descarca clipuri video de pe Facebook pe Android

Clipurile descarcate de pe Facebook vor fi salvate in mod implicit in memoria telefonului, dar puteti opta din setari sa se salveze automat pe cardul SD al telefonului.

Cu acesta aplicatie puteti sa descarcati clipuri video de pe Facebook chiar si in format HD.

Descarca si instaleaza MyVideoDownloader for Facebook

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.