Fata din tren – recenzie

Se spune ca viata este ca o calatorie cu trenul. Poti urca, intampina surprize placute si neplacute in orice statie si poti cobori in orice moment pierzand totul.

“Fata din tren” este un thriller psihologic, plin de mister care te va tine in suspans pana la ultima fila.

Fata din tren – Anul aparitiei: 2015Fata din tren online

Personajul principal, Rachel merge in fiecare dimineata cu acelasi tren. Viata ei este departe de a fi una perfecta, fiind captiva intr-o viata fara sens si prizoniera a propriilor regrete si vicii. Desi casnicia ei s-a incheiat de ceva timp, ea continua sa ravneasca la dragostea fostului ei sot care a parasit-o pentru o alta femeie. In tot acest timp se hraneste sa traiasca prin prisma altor persoane, pe care le remarca in timpul calatoriei cu trenul in fiecare zi.

Stie ca va astepta la acelasi semnal defect, timp in care va urmari ritualul de dimineata al unui cuplu ce locuieste intr-o casa de langa calea ferata.
I-a botezat „Jess si Jason“ si viata lor i se pare perfecta.
Pana cand intr-o zi vede ceva ce o socheaza. Totul se schimba si Rachel are sansa de a lua parte la vietile pe care le-a observat doar de pe margine.

Oare va descoperi Rachel ca viata lui „Jess si Jason“ nu e asa perfecta? Isi va gasi propria cale si va incerca sa isi vada de viata ei?

Personajele create de Paula Hawkins sunt complexe, reale, cu defecte si calitati, fiecare avand ceva de ascuns, ceva e ii face vinovati.

Inca din primele pagini, cartea se transforma intr-un puzzle cat mai greu de deslusit, unde dainuesc o lume a inselaciunilor, a umbrelor si a tainelor.

“Fata din tren” este o poveste incarcata cu ura, vicii, pasiune si regrete, prezentand partea intunecata a iubirii si a casniciei, o carte care se joaca cu mintea cititorului nestiind ce este real sau nu, si nu in ultimul rand despre crima si pedeapsa.

O recomandam tuturor cititorilor pasionati de o lectura intensa, surprinzatoare, palpitanta, plina de suspans si mister.

Premiera filmului: 07. octombrie 2016

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.