Harta cu starea (calitatea) drumurilor din Romania

Pentru cei care calatoresc prin tara si sunt interesati de starea (calitatea) drumurilor din Romania, cei de la forum.construim-romania.ro au realizat o harta destul de detaliata si clara cu toate categoriile de drumuri si starea acestora.

Harta rutiera cu starea (calitatea) drumurilor din Romania este actualizata in permanenta.

Ultima actulizare este din 02.01.2017 (vezi poza de mai jos).

Harta rutiera a Romaniaei (calitatea drumurilor) este realizata si actualizata pe baza informatiilor furnizate de soferii care au parcurs anumite sectoare de drum, si poate fi foarte folositoare pentru cei care doresc sa parcurga trasee pe care nu le-au mai incercat niciodata sau de foarte multa vreme.

Pentru mine este foarte folositoare aceasta harta, calatoresc foarte des si de multe ori consult aceasta harta rutiera pentru a afla ce ma asteapta.

Per ansamblu, este o harta foarte utila care nu trebuie sa iti lipseasca din laptop-ul pe care il iei cu tine in toate calatoriile.

Pentru a vedea Harta rutiera a Romaniei cu starea (calitatea) drumurilor la o calitate mare, click dreapta pe poza si “open link in new tab” sau “deschide link-ul intr-o fila noua”.

Pentru a urmari ultimele actualizari accesati link-ul

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.