Identifica, descarca si instaleaza drivere cu DriverEasy

Driver Easy este un program folosit pentru a detecta, descarca si instala sau actualiza driverele necesare pentru dispozitivele hardware ale calculatorului sau laptopului. Cu o interfata foarte prietenoasa, Driver Easy este foarte usor de utilizat putand indentifica, descarca si instala cele mai recente drivere pentru computer-ul sau laptop-ul dumneavoastra cu doar 3 click-uri.
Cu Driver Easy poti gasi aproape orice driver necesar pentru calculator. Sunt incluse peste 100.000 de drivere in baza de date Driver Easy, actualizate in fiecare zi. Driver Easy poate face computerul mai rapid si asigura rularea sistemulului in conditii mai bune.

Driver Easy  este disponibil in doua versiuni, versiunea gratuita pentru uz personal (Download Driver Easy Gratuit) si versiunea Professional. Un mare dezavantaj pentru veriunea gratuita este viteza foarte mica de download a driverelor. Daca doriti mai multe beneficii si o viteza mai mare de download puteti opta pentru versiunea Professional, dar pentru aceasta trebuie sa platiti.

Cerinte de sistem pentru Driver Easy

Daca doriti sa executati Driver Easy pe computerul dvs., iata de ce aveti nevoie:
– Windows XP, Vista sau 7 (32-bit / 64-bit)
– Pentium III sau mai mare
– 128 MB memorie RAM
– 25 MB spatiu liber pe hard disc
– Conexiune Internet – pentru a descarca driverele necesare
– .NET Framework 2.0
Pagina oficiala Driver Easy

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.