Navigare GPS fara internet pentru Android si iPhone, HERE Maps

De cate ori ai avut probleme cu aplicatia de navigare GPS de pe telefonul tau din cauza conexiunii la internet? Eu am avut de foarte multe ori si de aceea am decis sa instalez un Navigator GPS offline, care ruleaza fara o conexiune la internet. Din toate aplicatiile GPS pe care le-am tot instalat pe telefon m-am oprit la HERE Maps.

HERE este o aplicatie gratuita de navigare GPS pentru Android, iPhone si Windows Mobile care ruleza offline, fara o conexiune permanenta la internet.

Aplicatia de navigare GPS Here Maps este dezvoltata de cei de la Nokia s2i de-a lungul anilor a trecut prin mai multe schimbari de nume. La inceput se numea Ovi Maps, apoi a rulat sub denumire de Nokia Maps iar acum a trecut la denumirea simpla, HERE.

Here include peste 200 harti offline disponibile gratuit pentru descarcare. De asemenea, vocea de navigare este dispobila in mai multe limbi, printe care si Romana.

Avantajele aplicatie gratuite de navigare GPS HERE Maps:

Una dintre principalele avantaje ale aceste aplicatii de navigare GPS, Here Maps, este ca poate fi folosita fara o conexiune de date sau orice alta conexiune la internet.
– hartile sunt gratuite si actualizate constant
– puteti seta vizualizarea 3D a hartilor
– se poate seta avertizarea la depasirea limitei de viteza
– asitenta vocala in limba Romana pentru navigare
– are o interfata simpla si este foarte usor de utilizat
– Here Maps este disponibila pentru toate tipurile de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau Window.

Navigator GPS fara internet

Cum poti utiliza Here Maps cu harti gratuite?

Here este disponibil gratuit pentru descarcare in Google Play pentru Android, in App Store pentru iOS si Magazinul Windows Phone pentru telefoanle cu Windows.

Dupa ce ati descarcat si instalat aplicatia Here, trebuie sa va inregistrati (sa va faceti un cont).
Faceti click pe Register , apoi pe Next – alegeti o metoda de inregistrare (puteti folosi adresa de e-mail sau contul de Facebook).

Dupa ce v-ati inregistrat puteti descarca gratuit hartile care va intereseaza. Hartile sunt organizate pe continente si aveti posibilitate sa descarcati hartile individual pentru fiecare tara in parte. Harta Romainei ocupa aproximativ 300 MB.

Cum descarc gratuit hartile pentru navigare GPS offline in Here Maps?

Pentru a descarca hartile trebuie sa acesati meniul din aplicatia Here (pentru a intra in meniu dati click pe pictograma din partea stanga sus pe bara de cautare).
Accesati sectiunea “Download maps” > “Download new” alegeti un continent din lista si apoi descarcati harta sau hartile care va intereseaza.
Descarc gratuit hartile pentru navigare GPS
Pentru a descarca si activa vocea de navigare, dupa ce ati descarcat harta, deschideti din nou meniul, accesati sectiune Settings > Voice option > Manage voices  si alegeti sa descarcati vocea de navigare in limba Romana, sau oricare alta limba pe care o preferati.

Foloseste navigarea GPS fara conexiune la internet cu HERE Maps

In timpul navigarii cu HERE Maps, daca aveti o conexiune la internet, aplicatia va poate oferi informatii cu privire la starea traficului pe drumurile pe care urmeaza sa le parcurgeti.
Ca sa faceti economie la traficul de date puteti bifa in meniu “Use app offline” pentru a cauta, explora si naviga fara conexiune la internet.
Foloseste gps offline
Va doresc o navigare sigura si buna!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.