Cum aflu daca un numar de inmatriculare este disponibil

Portalul de informare al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a lansat o aplicatie prin care utilizatorii pot afla daca un numar de inmatriculare este disponibil sau nu.

Pentru a putea utiliza aceasta aplicatie, trebuie sa va faceti un cont pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Crearea contului dureaza doar 10 secunde, este nevoie doar de adresa de e-mail si de parola.

 

Numere inmatriculare libere

 

Pe adresa de mail veti primi un mail cu un link pentru activarea contului. Dupa ce contul a fost creat, veti avea acces la aplicatia “Disponibilitate numar de inmatriculare“.

 

Cum vedem daca un numar de inmatriculare este disponibil?

 

Pentru a afla disponibilitatea unui numar de inmatriculare trebuie sa accesati link-ul aplicatiei si apoi sa completati cele doua campuri, numarul de inmatriculare  si codul de securitate captcha. Dupa cateva secunde aplicatia va afisa disponibilitatea numarului de inmatriculare ales de voi.

 

Numar de inmatriculare

Pe langa aceasta aplicatie, portalul de informare al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va mai ofera acces la:
– Stare emitere permis
– Stare emitere certificat
– Testare examen online
– Calculator taxa speciala de inmatriculare

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.