Probleme inchidere centralizata. Sincronizare cheie Opel Astra G

De curand am avut probleme cu inchiderea centralizata din telecomanda de pe cheie la un Opel Astra G. Desi totul parea ca este in regula cu inchiderea centralizata, atunci cand incercam sa inchid masina din butonul de pe cheie, aceasta nu primea nicio comanda. Eram nevoit de fiecare data sa bag cheia in usa si sa o inchid / deschid manual. Aceasta problema a aparut oarecum din senin, probabil pentru ca butoanele de pe cheie s-au apasat accidental in buzunar si au aparut cateva erori la inchiderea centralizata.

Am inceput sa caut daca am vreo siguranta arsa, daca mai am  baterie la telecomanda de pe cheie, dar dupa cum am mai spus, totul era in regula. Sigurantele nu erau arse, ledul de pe cheie se aprindea cand apasam unul dintre butoane semn ca bateria inca mai avea viata, dar cu toate astea inchiderea centralizata din telecomanda de pe cheie nu vroia sa functioneze.

Dupa nenumarate cercetari m-am gandit sa fac o sincronizare a inchiderii centralizate cu telecomanda de pe cheie la Opel Astra G. Dupa ce am facut sincronizarea problema mea cu inchiderea centralizata a fost rezolvata.

Pasi de urmat pentru sincronizare cheie Opel Astra G

– te urci in masina si inchizi portierele (nu blochezi usile)
– bagi cheia in contact si rotesti pana se aprinde bordul (nu pornesti motorul)
– astepti cateva secunde (aprox. 5 secunde)
– apesi pe unul din butoanele de pe cheie
– dupa ce ai apasat pe unul din butoanele de pe cheie, masina se va inchide si se va deschide automat fara sa mai dai tu vreo comanda. Acest lucru iti va confirma ca sincronizarea a fost facuta corect.

Dupa sincronizare, trebuie doar sa verifici daca inchiderea centralizata functioneaza din telecomanda de pe cheie. La mine, inchiderea centralizata a fuctionat fara probleme dupa ce am facut sincronizarea.

Sper a va fie de folos acest articol. Daca mai stiti si alte rezolvari sau ati intampinat alte probleme va astept in rubrica de comentarii.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.