Programeaza PC-ul sa se stinga singur cu Wise Auto Shutdown

Wise Auto Shutdown este un program gratuit, foarte usor de utilizat, cu ajutorul caruia putem sa programam calculatorul (PC-ul) sa se stinga, restarteze sau sa intre in modul de hibernare la un timp stabilit de noi.

Wise Auto Shutdown este o aplicatie foarte simpla dar cu foarte multe obtiuni disponibile. Ofera numeroase posibilitati de a programa oprirea calculatorului. Putem seta stingerea calculatorului zilnic la o anumita ora, la o data si o ora stabilita de noi sau putem programa stingerea calculatorului dupa un anumit numar de ore/minute.

Programul este excelent pentru uz personal, ideal pentru cei care obisnuiesc sa se uite la filme si sa adoarma.

Wise Auto Shutdown

Avantaje Wise Auto Shutdown

Foarte interesat, la acest program de auto shutdown PC, este ca puteti seta un memento care sa va avertizeze cu 5 minute inainte ca PC-ul sa se stinga singur. Astfel, puteti amana aceasta comanda cu 10 minute pana la 4 ore.

Dupa programare, Wise Auto Shutdown se minimizeaza in taskbar astfel incat sa nu deranjeze activitatea de la calculator.

Wise Auto Shutdown este disponibil in urmatoarele limbi: romana, engleza, chineza, ceha, olandeza, franceza, maghiara, italiana, japoneza, coreeana, poloneza, portugheza, rusa, spaniola, turca.

Sistem de operare: de la Windows XP in sus pe (32bit sau 64 bit)
Licenta: Freeware / Gratuit

Descarca gratuit programul Wise Auto Shutdown

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.