Sincronizarea bookmark-urilor cu Sitehoover

O problema de care m-am lovit foarte des este sincronizarea bookmark-urilor (site-urilor) de la servici cu cele de acasa, si invers.

Cum putem sa ne pastram colectia de site-uri (bookmarks) si sa o putem accesa de oriunde fara sa fim in pericol sa o pierdem de fiecare data cand reinstalam sistemul? SiteHoover este solutia, o unealta web care ne ajuta sa stocam site-urile preferate online.

SiteHoover este un organizator de bookmark-uri online. Cu o interfata prietenoasa si foarte simpla, SiteHoover ne ofera posibilitatea sa cream o colectie de site-uri (bookmarks) portabila, un loc in care vei avea acces la colectia ta de site-uri de pe orice calculator (device) cu conexiune la internet.

SiteHoover este disponibil doar in limba engleza si polona. Un inconvenient, nesemnificativ totusi, este ca bara de Google Search incorporata in interfata programului, face trimitere catre www.google.pl

Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe sitehoover.com si sa va adaugati adresele site-urilor preferate. Pentru a accesa mai usor site-urile din colectia voastra, SiteHoover va da posibilitatea sa le organizati pe foldere. Dupa adaugarea unui site ii puteti modifica titlul, puteti adauga alt thumbnail sau puteti adauga notite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.